Resans början med Beyond

Danja Mewes, Tommie Gyllin och Mathias Risberg liftar ihop och målet är Thailand.. och vägen dit går genom Linköping

/

Det började i mars 2017 med ett lätt förvirrat samtal över telefon. En man, Mathias, ringde till redaktionen och förklarade att han och två vänner skulle lifta från Stockholm till Thailand.  Dessutom var de redan i Södertälje…. Vill inte ni göra ett reportage?

Ni förstår själva… jag menar hur skulle det gå till?  Så vi bestämde möte vid Resecentrum i Linköping. Och fram kom gänget. Reportage blev det och en ny vänskap spirade.

Mathias är en Jesushippe, nomad, strippa och det mesta övrigt i motsats till mig. Det finns något lockande i det. Han avskyr verkligen tabun som begränsar människor, inte minst inom det sensuella fältet. Fasta rutiner är helt enkelt inte hans grej.

För mig är varje dag med Mathias en utmaning. Jag gillar kanske inte heller alltför fasta rutiner men är ju liksom i grunden en vanlig människa enligt gällande normer med jobb, boende och delad vårdnad om taxen Kicki. Mitt sociala ekosystem har blivit berikat.

Dels genom Mathias själv men också genom alla möten jag fått genom honom. Dessa personer kommer du att möta här tids nog. Det handlar om Beyond Nudity.

2 svar på ”Resans början med Beyond

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *